CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Murahkanlah Rezeki Insan yang Klik

Saturday, 18 February 2012

Maria Elena came to my house! But..

Assalamualaikum...


Yeay! Hari nie memang aku tak sabar nak tulis entry baru, mahu tak nya balik je jogging aku terus TURN ON my laptop and open my blog. I'm really really happy today because of maria came to my house last night.


Aku balik je rumah tiba-tiba ada maria dalam rumah. Gojes sesangat! Siapa sangka blogger idola aku sudi datang rumah aku coz dia ade photoshoot kat tempat berhampiran. First time aku jumpa dia, rasa macam tak percaya.. Adakah aku sedang bermimpi? Innocent sangat muka maria time aku jumpa tu and yang pasti dia lagi cantik kat luar dari dalam gambar n belog-belog yang pernah aku terjah! Memang tak sangka la dia sudi datang rumah aku dan kami bertepuk tampar like a best friend. Unbelievable rite? 


Memang pun..


Actually tu hanya mimpi aku semata-mata malam tadi..haha! mungkin aku mimpi tu sebab semalam aku tengok maria dalam Facebook Jubah Dubai Souq. Cantik jubah-jubah dia sebab tu sampai masuk lam mimpi kot. Kalau korang tak percaya sila buka sekarang. Siyes gojes and kalau ada sesape yang nak masuk contest dia pun boleh jugak coz kalau aku nak masuk memang tak layak,haha.. Nie ade sample kalau korang nak tengok..





Cantik kan? Tapi maria yang aku jumpa malam tadi lagi gojes.. sila jeles beramai2..!

Kan best kalau mimpi aku tu jadi kenyataan kan kan kan? Mana tau kot-kot boleh jumpa maria in the real world. But it's ok dalam mimpi pun mimpi la, it's better than nothing rite? 


That's all.

Thank you, Have a nice day! (^_^)

4 comments:

  1. hahaha..i adore maria too..harap2 cik liya exora dpt jumpe maria 1 hari nanti.. sape tau kan mimpi jadi kenyataan.hehe..

    ReplyDelete