CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Murahkanlah Rezeki Insan yang Klik

Thursday, 23 February 2012

Persamaan Oven dan Perempuan...!

Assalamualaikum...

Surprise sangat la tajuk entry aku arini kan kan kan? Soklan cepukmas nie telah dikemukan oleh salah sorang dari budak kat office aku semalam tapi bila aku cari punya cari search dalam google tetap tak dapat jawapan yang memberangsangkan! frust giler! Then aku buat la survey kat office dengan bertanya to all my colleague. Gtalk dibuka dan process copy paste dibuat.

Conversation with e shahida...
aku: Apakah persamaan oven ngan perempuan?
e: Oven cepat panas & cepat sejuk. Sama jugak dengan perempuan dia cepat panas tapi cepat sejuk lepas dipujuk. Ahaks! nice answer rite?

Conversation with ann rifhan...
aku: Apakah persamaan oven ngan perempuan?
ann:.......................*lupa da ann taip ape-sorry dear,hihi

Conversation with razila...*garang tapi tetap nak try tanya dia,haha..
aku: Apakah persamaan oven ngan perempuan?
zila: Perlu ke saya jawab?
aku: entah. perlu kot.huhu(tulih dalam takut)
zila: nanti sy dapat jawapan saya bagitau kamu. takpun kamu bagitau jela saya bila dah tau jawapan. nie saya dah tekan button search kat kamu.*arahan cari sekarang!
aku: Ok. baiklah..*aku da bagitau jawapan kat dia dalam surau tadi :P


Conversation with shazana...
aku: Apakah persamaan oven ngan perempuan?
sharz: ................ *langsung tak layan message aku, hampehh..


Conversation with sarah... *gadis fakta
aku: Apakah persamaan oven ngan perempuan?
sarah: sarah rasa sama dari segi panas kot. macam perempuan kan subur.
aku: umm betul jugak kan sarah.* kan aku dah cakap sarah ni jawapan dia mesti berdasarkan fakta so jangan sesekali nak ber'auta ngan dia okey!
sarah: kenapa tanya? *tiba-tiba blurr tapi soklan jawab da..
aku: huhu en suhaimi tanya..

So apa sebenarnya persamaan oven ngan perempuan? haha biol betul aku.. lepas aku dah tanya semua orang baru aku teringat balik soklan en suhaimi semalam. Dia cakap perempuan sama ngan toaster, cuba teka sama dari segi ape? ohh no rupa-rupanya aku dah tanya soklan yang salah kat sume orang, nak tanya lagi takut kena capuk, so....




Oven + Toaster + Perempuan= ??

Masih dalam dilema. Seriously aku tak tahu apa kesinambungan antara perempuan ngan toaster. Sesape yang tau please share with me...!

Thank you, Have a nice day! (^_^)

6 comments:

  1. haha..tak boleh blah tajuk..serius terkejut den..hmm, cek setuju kat part yg cepat panas & cepat sejuk..haha

    ReplyDelete
  2. dayah: haha tula pasal. sume orang ada pendapat masing-masing, tapi jawapan sbenar xtau pun.. adoyai..

    ReplyDelete
  3. bukan la.. tadi sy baca cepat-cepat pastu darshan datang.. xsempat nak baca btul2,huhu... len kali plak ek :)

    ReplyDelete
  4. komen sy psl ni yana x letak pon..huuhu

    ReplyDelete
  5. siah ada bagi komen ke?hihi nakal siah

    ReplyDelete